Catering på Sjælland

Lækker mad – ude og hjemme
Leder du efter catering på Sjælland, kan Grillmesteren i Sorø tilbyde en bred vifte af muligheder. Uanset om du ønsker at få maden transporteret eller spises på stedet, hvor den tillaves, kan vi hjælpe.

Grillmesteren mestrer alle former for arrangementer. Det kan f.eks. være et grillarrangement i haven, hvor vi står for tilberedning og levering af maden, mens I selv ønsker at anrette den. Eller måske vil I holde en fest i jeres lokale forsamlingshus med en 3-retters menu. Mulighederne er mange.

Udover catering finder du hos Grillmesteren hyggelige og moderne selskabslokaler midt på Sjælland, et stenkast fra Slaglille Kirke og få kilometer fra Sorø bymidte med Sorø Klosterkirke.

Catering firmaet på Sjælland drives af Martin Jørgensen, der har 15 års erfaring som butiksslagter. Desuden har Martin i tidens løb opnået stor erfaring med forskellige festarrangementer. Det gælder også store fester med op til 500 gæster der skal bespises.

Kontakt Martin på tlf. 40 78 45 42 eller på kontakt@grillmesteren.dk, hvis du ønsker en uforpligtende samtale om dine catering behov midt på Sjælland.

Alt til grillen
Mange vil selv grille, fordi det er hyggeligt. Grillen bliver altid et samlingspunkt ved en fest, uanset om det er værten, gæsterne eller en professionel, der bemander grillen. Grillmesteren tilbyder klargøring af kød og tilbehør. Du får kødet leveret lige til døren – færdigmarineret, skåret efter ønske og klar til at lægge på grillen. Det er nemt, og vi garanterer kød af høj kvalitet.

Vi kan levere alt slags kød, lige fra de saftigste koteletter, hjemmelavede pølser til de dejligste møre bøffer. Der er også mulighed for lam, struds, vildsvin og kronhjort. Dertil kan vi levere færdigt tilbehør – klart til at blive serveret.

Hvis I selv vil grille til en havefest, men mangler en større grill, kan I leje den hos os. Vi udlejer store fladgrille, lukkede grille til bl.a. pattegris og trailergrille. I kan også leje et fadølsanlæg hos os.

Ønsker du maden tilberedt af Grillmesteren, er det også en mulighed. Vi kan ydermere stille serveringspersonale og opvasker til rådighed.

Catering og selskabslokaler på Sjælland
Når du vælger catering i lokalerne midt på Sjælland, tager vi os af det hele fra borddækning til oprydning, velkomstdrink til natmad. Hors d’oeuvres er små lækre retter, der serveres ca. en time før middagen. Vi anbefaler 3-4 forskellige, så der er lidt at vælge imellem. Vi sørger for lækker mad og drikke til alle former for fester fra formelle flerretters menuer med sange og taler til uformelle receptioner med pindemadder eller pølser fra pølsevogn.

Vi råder over det hele fra duge, tallerkener, bestik, fade til lys og musikanlæg. Vi kan også hjælpe med blomsterarrangementer, balloner og andre former for dekorationer. Ønsker du at holde en temafest, så tag en snak med Grillmesteren – vi hjælper dig med at sætte den helt rigtige stemning.

En tanke om “Catering på Sjælland”

 1. Hej Martin
  Min datter Isabella skal konfirmeres fredag den 1. maj 2015.
  Hun vil rigtig gerne holde et grill tema/sommerfest til hendes konfirmation. Hun vil gerne have lidt forskelligt kød, salater, kartofler. Hun elsker flødekartofler så det skal indgå i buffet.
  Vi bliver ca. 25 gæster til hendes konfirmation og den skal holdes hjemme i haven. Vi bor i Brøndby Strand.
  Vi vil også gerne have jer til at stå for at grille.
  Kan du evt. den dag og hvad er prisen for den type buffet?

  mvh Annitta Zacho

Der er lukket for kommentarer.