Catering Sorø

Catering af høj kvalitet i Sorø og omegn
Der er mange gode grunde til at få leveret maden udefra, når du skal holde selskab. Når du overlader forplejningen til professionelle, sikrer du, at alle får nok at spise, og at niveauet er højt. Men først og fremmest får du frigjort tid til at være sammen med dine gæster, både før, under og efter bespisningen.

Leder du efter catering i Sorø, er du kommet til rette sted. Grillmesteren er et catering firma i det østlige Sorø, der drives af Martin Jørgensen med 15 års erfaring som butiksslagter. Desuden har Martin i tidens løb opnået stor erfaring med forskellige festarrangementer. Det gælder også store fester med op til 500 gæster, der skal bespises – ingen opgave er for stor eller lille.

Står du og skal holde fest, har du her en hjælpende hånd. Kontakt Martin på tlf. 40 78 45 42 eller på mail kontakt@grillmesteren.dk

Catering i Sorø – ude
Catering defineres traditionelt som mad, der laves et sted og spises et andet, men catering er også mad, der laves på selve stedet, hvor den skal spises. Det kan være hjemme hos folk privat, eller det kan være i et forsamlingshus.

Grillmesteren tilbyder begge former for catering i Sorø og omegn. I hyggelige og stilrene nyrenoverede selskabslokaler på Slaglillevej 12 er der plads til over 100 spisende gæster.

Når du vælger catering i lokalerne i Sorø, tager vi os af det hele, fra borddækning til oprydning, velkomstdrink til natmad. Vi kan tilbyde alt fra pindemadder og kransekage, til bar og grill, buffet og servering af flerretters menuer.

Vi råder over det hele; duge, tallerkener, bestik, fade til lys og musikanlæg. Vi kan også hjælpe med blomsterarrangementer, balloner og andre former for dekorative elementer.

Catering i Sorø – hjemme
Vil du holde selskabet hjemme, eksempelvis i et telt i haven, kan vi tilbyde at levere alt maden pakket og klar til servering.

Vi kommer og griller, eksempelvis helstegt pattegris. Hvis du selv vil grille, kan vi tilbyde klargøring af kød og tilbehør, så det er nemt og lækkert for dig og dine gæster at gå til. Vi tilbyder også udlejning af grill og fadølsanlæg. Nogle vil gerne have al maden tilberedt og serveret, andre ønsker selv at tilberede tilbehøret til f.eks. pattegrisen som vi kommer og griller, andre igen ønsker en hel tredje løsning. Vi finder i fællesskab en god løsning, som opfylder dine ønsker.

Grillmesterens speciale er, som navnet antyder, grillarrangementer, men vi tilbyder også klassisk catering med 3-5 retters menuer til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage mv.

Skal du holde en uformel reception, vil en pølsevogn skabe god stemning. Hos os kan du leje en pølsevogn med mandskab, som kan servicere dine gæster med mad og drikke på festlig og professionel vis. En pølsevogn som løsningen på natmaden er også en hyggelig afslutning på den store fest.