Julefrokost ud af huset

Når julen står for døren
Skal du holde julefrokost, er du kommet til rette sted. Grillmesteren Martin Belli har specialiseret sig i flæskesteg, andesteg og andre klassiske juleretter og leverer julefrokost ud af huset til både firmaer og private.

Vi kan naturligvis også levere alle slags sild, fiskefileter, røget laks og andre julefisk til fadet hørende. Til den søde tand tilbyder vi ris a la mande, julekager og konfekt.

Vi kan levere en klassisk dansk julefrokost ud af huset, eller vi kan give de gammeldaws juleretter et moderne twist.

Ring til Martin Belli på tlf. 40 78 45 42 eller send en mail til kontakt@grillmesteren.dk, hvis du ønsker et tilbud på julefrokost ud af huset.

Et fyrværkeri af smags- og duftindtryk
Uanset hvordan du ønsker, at festen afspiller sig, kan vi hjælpe med at skabe den helt rigtige julestemning. Vi tilbyder julefrokost ud af huset som buffet eller servering.

Som gammel slagtermester er det en af Martin Bellis specialer at tilbyde carvery, hvor stegene udskæres direkte på buffeten på gæsternes bestilling. Det sikrer, at kødet har den optimale mørhed, smag, saftighed og temperatur, når det skal spises.

Hvis I selv vil stå for serveringen, kan vi levere alt julemaden pakket og klar til bordet. Vi tilbyder også udlejning af fadølsanlæg.

Mangler du noget, så bare spørg løs. Det er som bekendt kun jul en gang om året.

Julepynt eller anden dekoration
Vi leverer julefrokost ud af huset til selskaber på alle størrelser. Til store selskaber leverer vi gerne hele pakken fra borddækning til oprydning. Vi kan hjælpe med alt fra blomsterdekorationer og velkomstdrinks til afrydning og opvask. Guld og glimmer, nisserødt og grangrønt, englehvidt og himmelblåt – vi pynter op så julestjernerne blinker.

Har du særlige ønsker til julefrokosten – et bestemt tema – hjælper vi også med at udføre dette. Vi oplever ofte, at firmaer og foreninger ikke ønsker et klassisk juletema til årets julefrokost ud af huset, men noget andet, f.eks. en 80er fest eller bierfest. Det samme gælder foreningen, hvor der måske skal pyntes op med fodbolde, tennisbolde eller lignende.

December – lang måned med lækkerier
December er en af årets travleste måneder, og weekenderne bliver lynhurtigt fyldt af arrangementer med familie, venner og kolleger.

Af samme grund starter julefrokostsæsonen allerede tidligt i november, og nogle bliver sågar nødsaget til at holde julefrokosten i januar. Så hedder det en nytårskur, men det er med få undtagelser den samme gode og nærende vinterkost, der serveres.

Grillmesteren leverer gerne en klassisk julefrokost ud af huset i januar!

2 tanker om “Julefrokost ud af huset”

 1. Hej Martin
  En julebuffet til 22 personer, hva’ koster så’r’n een ?

  Sted: Bjæverskov, den 11/12-2015

  Afslutning med pølsevognen ?

  Andre forslag ?

  Snakkes 🙂

Der er lukket for kommentarer.