Mad ud af huset

Skal der være fest…
Når du skal fejre en mærkedag, er der en lang række beslutninger, der skal tages. Først og fremmest skal du vælge, hvem og hvor mange du vil invitere, og hvor festen holdes. Du kan vælge selskabslokaler eller holde festen hjemme – begge dele har sine fordele. Vælger du at holde festen hjemme, skal du vælge om du selv vil lave maden, eller om maden skal leveres.

Martin Belli – Grillmesteren – leverer mad ud af huset. Vi leverer alt maden pakket og klar til servering, eller vi kommer og griller maden hos dig. Hvis du og din gæster selv vil grille, kan vi tilbyde klargøring af kød og tilbehør, så det er nemt og lækkert at gå til.

Vi tilbyder også udlejning af grill, pølsevogn og fadølsanlæg. Nogle vil selv lave tilbehør eller bage brød – og det kan ofte gøres i god tid. Andre vil gerne have hele pakken.

Ring til Martin Belli på tlf. 40 78 45 42 eller send en mail til kontakt@grillmesteren.dk, hvis du ønsker et tilbud på mad ud af huset.

Den gode vært
Grillmesterens speciale er, som navnet antyder, grillarrangementer, men vi tilbyder også klassisk mad ud af huset med 3-5 retters menuer til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage mv. Uanset hvilket koncept du vælger, spiller du som vært den vigtigste rolle i det show, som en fest er.

Når du vælger at få mad ud af huset, har du gjort det hele meget lettere for dig selv, og dine gæster er sikret en professionel kvalitet og kvantitet. Det vil dine gæster sætte pris på, ikke fordi maden er det vigtigste, men fordi du får mulighed for at være en god vært, når du ikke skal fare rundt og ordne praktiske ting.

Den bedste vært/værtinde er afslappet, tager sig tid til at byde ordentligt velkommen og sikrer dermed, at gæsterne slapper af og får en god fest fra start til slut.

Hjælp til borddækning og oprydning
Af samme grund kan det anbefales at bestille servering og oprydning – ihvertfald til store selskaber.

Når du bestiller mad ud af huset hos Martin Belli kan du vælge om du vil have hele pakken fra borddækning til opvask, eller om du vil stå for alt dette selv. Mange synes det er hyggeligt at lave bordkort og blomsterdekorationer, dække bord og pynte op – og det kan jo med fordel gøres dagen før dagen.

Det er som regel i den hektiske situation, når gæsterne ankommer, at man har brug for hjælp, da man ikke samtidig kan byde velkommen, konversere, åbne gaver, servere canapeer og tjekke at stegen ikke brænder på!

4 tanker om “Mad ud af huset”

 1. Hej Martin

  Ang. Mad ud af huset.

  Vi har et kommende kobberbryllup som skal fejres hjemme med ca. 40 mennesker.
  Vi kunne godt tænke os noget buffet.
  Hvad har du af foreslag til mad og pris?

  Med venlig hilsen
  Heidi Christensen

 2. Hej Martin,
  jeg ville lige sikre mig, at du har modtaget min mail den anden dag.
  Vi skal holde konfirmation 12. maj 2017 og vil gerne ha sat et hak udfor hvor stedet skal holdes, så hvis du vil være så venlig, snarest at melde tilbage om dit lokale er ledigt denne dato, vil jeg blive glad.
  Venligste hilsner
  Anne Artmur 🙂
  41306308

 3. Hvad koster jeres forskellige arrengementer. Studenterfest og 18 års for familien, ca 50 personer. Tænker en helstegt med tilbehør, eller forskelligt kød grillet med tilbehør. Venligt majbrit

Der er lukket for kommentarer.