Selskabslokaler Sorø

Stilrene selskabslokaler i Sorø
Skal du holde barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæum eller firmafest mv., gælder det først og fremmest om at finde det rigtige sted. Omgivelserne sætter i bogstaveligste forstand rammerne om dit selskab, og er således en vigtig faktor bag en vellykket fest.

Søger du selskabslokaler i Sorø, finder du på Slaglillevej 12, 4173 Fjenneslev, den helt rigtige løsning. En charmerende gammel trelænget bondegård er blevet renoveret fra inderst til yderst med hyggelige og stilrene lokaliteter både ude og inde. På gårdspladsen er der komfortable havemøbler, så man på sommerdage kan nyde maden udendørs.

Det er også her grillen bliver stillet op, hvis middagen står på carvery. Når gæsterne både kan se og dufte maden ved ankomsten skærper det appetitten, og grillen bliver ofte et hyggeligt samlingspunkt.

Med 15 års erfaring som butiksslagter har Grillmesteren specialiseret sig i helstegt pattegris og andre store stege til fester, hvor forretten står på hummer eller lignende. Vi kan også grille bøffer og pølser efter behov til den mere uformelle fest/reception.

Mulighederne er mange
Det moderne selskabslokaler i Sorø fungerer til alle former for selskaber. Der er mange muligheder for bordopstilling til både siddende og stående taffel. Indretningen er afdæmpet i neutrale farver, der passer til alle tænkelige festtemaer.

Endvidere er her et stereoanlæg og abonnement på Spotify, så der kan sættes en stemning under middagen eller spilles op til dans. Der er naturligvis også mulighed for at leje en jukeboks eller hyre levende musik i disse selskabslokaler i Sorø.

Kontakt Grillmesteren på tlf. 40 78 45 42 eller på mail kontakt@grillmesteren.dk, hvis du ønsker en uforpligtende snak om din næste fest og vil se de nye selskabslokaler i Sorø.

Fest ude eller hjemme?
Hvor skal festen holdes? Når der skal være fest, står mange i et dilemma, om det skal være ude eller hjemme. Det afhænger naturligvis først og fremmest af antallet af gæster, og ofte vil dette gøre det umuligt selv at lægge hjem til. Til en reception behøver der ikke være stole til alle, men det er en stor fordel, at gæsterne kan stå ved nogle høje borde, når de skal spise. Er vejret godt, kan du arrangere picnic, hvor gæsterne kan henslænge sig på puder og tæpper i haven. Det danske sommervejr taget i betragtning, kan det være en god idé at stillet et telt eller som minimum nogle pavilloner op i haven. En fest i hjemlige omgivelser bliver ofte god og hyggelig, du sparer nogle penge på lokaleleje, og du slipper for at transportere dig selv til og fra festen.

Tør du ikke satse på at vejret bliver godt, og har du ikke plads nok indendørs til dine gæster, siger det sig selv, at du bør holde festen ude. En fest i lejede lokaler har den store fordel, at du slipper for et større oprydnings- og rengøringsarbejde i dit eget hjem, såvel før som efter festen. Med lejede festlokaler sikrer du, at der er rigelig plads, og med bord- og baropstillinger og dekorationer, kan du sørge for, at der heller ikke er for meget plads.

Du bør altid se lokalerne an, inden du inviterer, så du sikrer, at de lever op til din standard, og så du kan se med egne øjne, hvad der kan lade sig gøre, når det gælder bordopstilling, dekoration og musik.

2 tanker om “Selskabslokaler Sorø”

  1. Hej
    Jeg har kigget på din hjemmeside, men mangler priser på arrangementer. Der er masser af muligheder, men mangler også nogle eksempler på menu sammensætninger.

    Vi skal holde sølvbryllup den 27.6. , enten ude eller i haven.

Der er lukket for kommentarer.